Babagan awake dhewe



Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd dumunung ing Zhuzhou, Hunan, China. Utamane mrodhuksi tips gergaji karbida, cincin rol karbida, pemotong cakram karbida, rod karbida semen, hpgr kandang karbida, alat pemotong, bagean nyandhang, lsp. nggawe lan njamin solusi sing berkualitas tinggi lan tahan lama kanggo para pelanggan.

Sistem jaminan kualitas lengkap njamin standar kelas dhuwur produk kita. Produksi kita diekspor menyang Inggris, Eropa, Jepang, Taiwan lan Asia Tenggara dll.

maca liyane ➜
2009 taun

Perusahaan iki diadegaké ing

9999 Ton

Nilai output taunan

Produk Kita

WARTA TERBARU

PAWARTA

We welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita.

FITUR

Solusi kualitas lan profesional

04

/

08

Pameran Kanton Guangzhou ing 2023

Thanks kanggo pelanggan saka sak ndonya kanggo ngunjungi pameran kita ing Guangzhou Canton Fair. Kami produsen tip gergaji tungsten karbida, tombol, stud hpgr, piring, strip, sisipan, pabrik akhir lan liya-liyane.

04

/

08

EXPO EKONIMI DAN PERDAGANGAN CHINA-AFRIKA KETIGA ing taun 2023

EXPO EKONIMI lan PERDAGANGAN CHINA-AFRIKA KETIGA melu ing 2023 29 Juni-2 Juli. CD carbide matur nuwun kanggo ngunjungi karo kita kanggo ndeleng produk kita lan komunikasi liyane babagan materi tungsten carbide.

04

/

02

Apa tungsten karbida

Apa tungsten karbida

Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd

Telp:+86 731 22506139

Telpon:+86 13786352688

info@cdcarbide.com

Tambah215, gedung 1, International Students Pioneer Park, Taishan Road, Tianyuan District, Zhuzhou City

KIRIM KITA MAIL


HAK CIPTA :Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd   Sitemap  XML  Privacy policy