Tentang Kami



Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd lokasina di Zhuzhou, Hunan, Cina. Ieu utamana ngahasilkeun carbide ragaji tips, cingcin roller carbide, carbide disc cutter, rod carbide cemented, carbide stud hpgr, parabot motong, maké bagian jsb. nyiptakeun sareng ngajamin solusi anu kualitas luhur sareng tahan lama pikeun konsumén urang.

Sistem jaminan kualitas komprehensif ngajamin standar kelas luhur produk urang. Produksi kami diékspor ka Inggris, Eropa, Jepang, Taiwan sareng Asia Tenggara jsb.

maca deui ➜
2009 Taun

Pausahaan ieu diadegkeun dina

9999 Ton

Nilai kaluaran taunan

Produk Kami

BÉRITA PALING ÉNGGAL

WARTA

Urang ngabagéakeun konsumén ti sakuliah dunya pikeun cooperate kalawan kami.

CIRI

Kualitas luhur sareng solusi profésional

04

/

08

Pameran Kanton Guangzhou di 2023

Hatur nuhun pikeun konsumén urang ti sakumna dunya nganjang pameran kami di Guangzhou Canton Fair. Kami produsén tungsten carbide ragaji tips, tombol, stud hpgr, piring, strips, inserts, tungtung Mills jeung saterusna.

04

/

08

EXPO EKONIMI DAN PERDAGANGAN CHINA-AFRIKA katilu taun 2023

EXPO EKONIMI DAN PERDAGANGAN CINA-AFRIKA katilu milu dina 2023 29 Juni-2 Juli. CD carbide hatur nuhun pikeun kunjungan anjeun sareng kami pikeun ningali produk kami sareng komunikasi langkung seueur ngeunaan bahan karbida tungsten.

04

/

02

Naon tungsten carbide

Naon tungsten carbide

Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd

Telp:+86 731 22506139

Telepon:+86 13786352688

info@cdcarbide.com

Tambihan215, wangunan 1, International Students Pioneer Park, Taishan Road, Tianyuan District, Zhuzhou City

Kirim surélék urang


HAK CIPTA :Zhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd   Sitemap  XML  Privacy policy